Terraario.fi

Terraario.fi on osa Lakeuden Akvaariotarvike Oy:ta. Yritys on perustettu vuonna 2017 toimien jatkumona pitkään jatkuneelle henkilökohtaiselle akvaarioharrastukselle. Yrityksen akvaariotarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa on toiminut joulukuusta 2017 alkaen osoitteessa www.fishtank.fi.

Terraario.fi on puolestaan jatkumoa matelijaharrastukselle. Verkkokaupan sekä taustalla olevan yrityksen tarkoituksena on tarjota palvelua sekä tuotteita joita olisi itse halukas ja valmis omille lemmikeille ostamaan. Pyrimme tuomaan tuotevalikoimaan sellaista mitä voi hyvällä omallatunnolla tarjota asiakkaille. Ideoita, tuotteita ja brändejä etsitään myös kansainvälisiltä messuilta.

Terraario.fi -verkkokauppa on ns. sisarkauppa yrityksen varsinaiselle liiketoiminnalle eli akvaariotarvikkeiden kuluttaja- ja tukkumyynnille. Terrapuolen valikoimaa kasvatetaan maltillisesti. Verkkokaupan lisäksi valikoima on saatavilla myös fishtankin myymälässä Seinäjoella. Palvelemme asiakkaita myös toiveperusteisesti – kerro jos haluat jonkun tietyn tuotteen!

HUOM! Voit tehdä samana päivänä tilaukset sekä fishtank.fi että terraario.fi -kaupoista. Valitse tällöin terraario.fi -kaupan tilaukseen toimitustavaksi “nouto myymälästä”, jolloin maksat vain yhdet toimituskulut. Pakkaamme tilaukset samaan lähetykseen.