Bucephalandra ‘Wavy Green’

9,80 

Varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

*** Kylmän vuodenajan vuoksi kasvitilauksiin otettava kertakäyttöinen lämpöpakkaus (0,75€)! Tuotteen löydät Kasvit-osastosta ja tästä linkistä! Yksi pakkaus yhtä tilausta kohden. Apuvälineet ja Lämmitys-osastoilta löydät käyttämättömiä lämpöpakkauksia omaa käyttöä varten.

HUOM! Laajemman kasvivalikoiman löydät www.fishtank.fi. Voit tehdä molemmista kaupoista tilauksen saman päivänä, valitse vain toiseen maksullinen toimitustapa ja toiseen tilaukseen toimitustavaksi Nouto (0€). Maksat vain yhdet postikulut vaikka tilaisit molemmista.

Bucephalandra ‘Kedagang’ tulee kasvipotissa. Huom! Kasvit kasvatetaan ilmakasveina ja ne säilytetään kasvikaapissa veden yllä niin että ne sopeutuvat ostettuna sekä terraario/paludaario-olosuhteisiin että veden alle.

Bucephalandrat ja Anubiaat muistuttavat toisiaan paljon ja niitä tulee myös hoitaa samoin. Ne yleensä kasvavat kiinnittyneinä puihin tai kiviin vedessä tai veden läheisyydessä.

Bucephalandra ‘Wavy Green’on helppo, hidaskasvuinen kasvi joka tyytyy vähäisempään valoon. Kaunis tiivis vaikutelma syntyy siitä että muodostaa sivuversoja trimmaamattakin. Vihreät lehdet ovat noin 2cm leveitä ja 5cm pitkiä, aaltoilevin reunoin. Pieniä valkoisia pilkkuja syntyy syvempiin lehtiin. Kasvin maavartta ei saa peittää istuttaessa, tämä mädättää kasvin.

 

Tropican luokituksessa Bucephalandra ‘Wavy Green on helppo kasvi.

HUOMIOITAVAA POSTITUKSESTA: Kasvien lähetys postissa on turvallista. Kasvit pakataan siten että ne eivät pääse taittumaan tai litistymään. Tilaukset jotka sisältävät kasveja lähetämme maanantaista keskiviikkoon. Lähetämme tilauksesi valmistuessa seurantatunnuksen jolla voit seurata paketin kulkua. Takaamme kasvien hyvänä säilymisen paketin saapumispäivään saakka. Emme vastaa kasvien kunnosta jos lähetystä ei ole haettu sen saapumispäivänä.