ReptiShine 1000ml

18,90 

Varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

ReptiShine Terra Glass Cleaner – terraarion lasipintojen puhdistusaine

Reptishine on alkoholi- ja tensidipohjainen, erityisesti lasin ja muiden kirkkaiden, vettä hylkivien pintojen puhdistukseen kehitetty pesuaine. Aine poistaa vaivattomasti kuivumisjäljet, rasvan, sormenjäljet ja muut yleisimmät likatahrat.

Reptishine kuivuu jättäen kirkkaan pinnan ilman raitoja. Pesuaine on täysin biohajoava. Todella riittoisa tuote joka riittää pitkään usean terraarion kodeissakin! Katso myös terraariotarvikkeiden puhdistusaine ReptiSpray!

 

KÄYTTÖOHJE:

Reptishine tulee käyttää laimentamattomana. Suihkuta suoraan pinnalle tai mikrokuituliinaan. Anna pesuaineen vaikuttaa hetki ennen pyyhkimistä.

Huomioi turvallisuustiedot ja varoitusmerkit ennen käyttöä.

 

VAROITUS: H226 – Syttyvä neste ja höyry. P210 – Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty.  P235 – Säilytä viileässä. P303+P361+P353 – JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE (tai hiuksiin): Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo /suihkuta iho vedellä. P370+P378 – Tulipalon sattuessa: Käytä palon sammuttamiseen hiilidioksidisammutinta. P403+P233 – Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Säilytä tiiviisti suljettuna. P501 – Hävitä sisältö/pakkaus paikallisen/kansallisen/kansainvälisen ohjeistuksen mukaisesti. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Euroopan Komission ohjeistuksen mukainen sisältö: anionisia tensidejä <5%.