ReptiSpray 1000ml

18,90 

Varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

ReptiSpray Terra Tub Cleaner – terraariotarvikkeiden puhdistusaine

Reptispray on turvallinen puhdistusaine terraarioiden puhdistamiseen. Se poistaa kaiken orgaanisen jätteen ja neutraloi epämiellyttäviä tuoksuja.

Se puhdistaa vihertymät ja leväkasvut sekä loisten ja pienten hyönteisten jätökset pienimmistäkin raoista. Soveltuu täydellisesti tarvikkeiden, ruokakippojen, koristeiden jne. puhdistukseen. Pesuaine on suunniteltu niin että sen tuoksu ei ärsytä, provosoi tai ole harmiksi eläimille. Pesuaine on täysin biohajoava. Todella riittoisa tuote joka riittää pitkään usean terraarion kodeissakin! Katso myös lasinpuhdistusaine ReptiShine!

KÄYTTÖOHJE:

Poista irtolika mahdollisimman perusteellisesti. Suihkuta Reptispray alhaalta ylöspäin pintoihin. Anna vaikuttaa hetken, hinkkaa ja pyyhi kostealla rätillä tai sienellä. Huuhtele puhtaalla vedellä. Toista tarvittaessa.

Älä anna Reptisprayn kuivua lasipinnalle, se voi jättää pysyviä tahroja. Ennen käyttöä uuteen kohteeseen kokeile ensin pienelle huomaamattomalle alueelle.

Huomioi turvallisuustiedot ja varoitusmerkit ennen käyttöä.

VAROITUS: H319 – Ärsyttää voimakkaasti silmiä. P264 – Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. P280 – Käytä suojakäsineitä/silmiensuojainta. P305+P351+P338 – OS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. P337+P313 – Jos silmä-ärsytys jatkuu: Hakeudu lääkäriin. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti. Euroopan Komission ohjeistuksen mukainen sisältö: <5% fosfaatteja, <5% ionittomia tensidejä, hajusteita.